Centro Regional de Selección y Reproducción Animal
Forschungszentrum
Ana Isabel
Garzón Sigler
Publikationen, an denen er mitarbeitet Ana Isabel Garzón Sigler (31)
2024
2023
-
Efficiency of Manchega Sheep Milk Intended for Cheesemaking and Determination of Factors Causing Inefficiency
Animals, Vol. 13, Núm. 2
-
Exploring the relationships between coagulation, composition, and hygienic quality of bulk tank milk from Manchega sheep
Small Ruminant Research, Vol. 228
2021
-
Derivation of multivariate indices of milk composition, coagulation properties, and curd yield in Manchega dairy sheep
Journal of Dairy Science, Vol. 104, Núm. 8, pp. 8618-8629
2020
-
Dominant yeast community in raw sheep’s milk and potential transfers of yeast species in relation to farming practices
Animals, Vol. 10, Núm. 5
-
Factors affecting levels of airborne bacteria in dairy farms: A review
Animals, Vol. 10, Núm. 3
-
Influence of environmental and productive factors on the biodiversity of lactic acid bacteria population from sheep milk
Animals, Vol. 10, Núm. 11, pp. 1-14
-
Using multivariate analysis to explore the relationships between color, composition, hygienic quality, and coagulation of milk from Manchega sheep
Journal of Dairy Science, Vol. 103, Núm. 6, pp. 4951-4957
2019
-
Antecedentes de la denominación de origen Queso Manchego
Las ciencias veterinarias al servicio de la sociedad: Actas del XXV Congreso Nacional y XVI Congreso Iberoamericano de Historia de la Veterinaria: Toledo, 15, 16 y 17 de Noviembre de 2019
-
El centro de selección de ovinos karakul
Las ciencias veterinarias al servicio de la sociedad: Actas del XXV Congreso Nacional y XVI Congreso Iberoamericano de Historia de la Veterinaria: Toledo, 15, 16 y 17 de Noviembre de 2019
-
Relación entre la microbiología diferencial de la leche de tanque y las características de las ganaderías de ovino de leche
Tierras. Ovino, Núm. 26, pp. 51-59
-
Relación entre microorganismos ambientales de la ganadería y de la leche de tanque
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
2018
-
Coagulation efficiency and its determinant factors: A case study for Manchega ewe milk in the region of Castilla-La Mancha, Spain
Journal of Dairy Science, Vol. 101, Núm. 5, pp. 3878-3886
-
Composition and colour indices of sheep’s bulk-tank milk are influenced by production practices
Italian Journal of Animal Science, Vol. 17, Núm. 2, pp. 477-488
-
Differential microbiological quality of sheep milk from bulk tank
Revista Cientifica de la Facultad de Ciencias Veterinarias de la Universidad del Zulia, Vol. 28, Núm. 1, pp. 11-18
-
Plasmin activity in Manchega ewe milk: The effect of lactation, parity and health of the udder, and its influence on milk composition and rennet coagulation
Small Ruminant Research, Vol. 158, pp. 57-61
-
Relación entre la microbiología de la leche de tanque y los factores de producción de las ganaderías de ovino lechero
XLIII Congreso Nacional y XIX Congreso Internacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC)
2016
-
Calidad de la leche en ganaderías de ovino Manchego. Revisión
Archivos de zootecnia, Vol. 65, Núm. 251, pp. 469-473
2015
-
Principales grupos bacterianos de leche de tanque en explotaciones ovinas de Castilla y León. Parte II: relación entre los parámetros higiénico-sanitarios
Xl Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC) XVL Congreso Internacional