Publicaciones (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. Application of abscisic acid (S-ABA) to cv. Isabel grapes (Vitis vinifera×Vitis labrusca) for color improvement: Effects on color, phenolic composition and antioxidant capacity of their grape juice

    Food Research International, Vol. 77, pp. 572-583

  2. Cultivos mixtos de "Saccharomyces cerevisiae": implantación y calidad de los vinos obtenidos

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

  3. Efecto de la adición de nutrientes de levadura en la composición final de vinos Airén

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

  4. El carbonato cálcico como protector frente a condiciones de estrés en la vid

    Enoviticultura, Núm. 33, pp. 24-29

  5. Gobernanza de la pesca en el sistema socio-ecológico de Barú: aproximaciones a la autoorganización comunitaria

    Ecología política, Núm. 49, pp. 98-101

  6. Influence of berry size on red wine colour and composition

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 21, Núm. 2, pp. 200-212

  7. Obtencion de cepas vínicas híbridas de "Saccharomyces cerevisiae" con buenas aptitudes tecnológicas y sensoriales

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

  8. Pre-drying and submerged cap winemaking: Effects on polyphenolic compounds and sensory descriptors. Part I: BRS Rúbea and BRS Cora

    Food Research International, Vol. 75, pp. 374-384

  9. Pre-drying and submerged cap winemaking: Effects on polyphenolic compounds and sensory descriptors. Part II: BRS Carmem and Bordô (Vitis labrusca L.)

    Food Research International, Vol. 76, pp. 697-708

  10. Sequential inoculation versus co-inoculation in Cabernet Franc wine fermentation

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 21, Núm. 3, pp. 203-212