Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Publicaciones (19) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2016
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Comprehensive study of the phenolic composition of the edible parts of jambolan fruit (Syzygium cumini (L.) Skeels)
Food Research International, Vol. 82, pp. 1-13
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Genotipos de vid ("Vitis vinifera" L.) relictos de uva blanca localizados en Castilla-La Mancha: evaluación agronómica y enológica en 2015
II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016
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Identification of fungal pathogens associated with grapevine trunk using fluorescent-labelled ribosomal DNA probe
Archives of Phytopathology and Plant Protection, Vol. 49, Núm. 19-20, pp. 567-574
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Influence of Grape Seeds and Stems on Wine Composition and Astringency
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 34, pp. 6555-6566
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Influence of grape maturity and prefermentative cluster treatment of the Grenache cultivar on wine composition and quality
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 50, Núm. 4, pp. 169-181
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Influence of grape maturity and prefermentative cluster treatment of the Grenache cultivar on wine composition and quality
Oeno One, Vol. 50, Núm. 4, pp. 169-181
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Influence of the botanical origin and toasting level on the ellagitannin content of wines aged in new and used oak barrels
Food Research International, Vol. 87, pp. 197-203
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Influence of the botanical origin, toast level and ellagitannin content on the oxygen consumption by oak chips in a model wine solution
Wine and viticulture journal, Núm. 4, pp. 39
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Influencia de la fermentación maloláctica en barrica sobre la composición de los vinos tintos de crianza
Enoviticultura, Núm. 39, pp. 8-13
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Malolactic fermentation before or during wine aging in barrels
LWT - Food Science and Technology, Vol. 66, pp. 468-474
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Malotactic fermentation in barrels vs steel tanks
Wine and viticulture journal, Núm. 5, pp. 25
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Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y Batista
II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016
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Oxygen consumption by oak chips in a model wine solution; Influence of the botanical origin, toast level and ellagitannin content
Food Chemistry, Vol. 199, pp. 822-827
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Phenolic composition of BRS Violeta red wines produced from alternative winemaking techniques: relationship with antioxidant capacity and sensory descriptors
European Food Research and Technology, Vol. 242, Núm. 11, pp. 1913-1923
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Situación actual de las enfermedades de madera de vid en plantas jóvenes
Enoviticultura, Núm. 38, pp. 26-31
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Técnica para aumentar la extracción de flavan-3-oles en la vinificación
La Semana vitivinícola, Núm. 3485, pp. 2290-2293
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Técnica para aumentar la extracción de flavan-3-oles en la vinificación
La Semana vitivinícola, Núm. 3473, pp. 954-957
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Verdoncho y Pardina: un caso de sinonimia
La Semana vitivinícola, Núm. 3485, pp. 2174-2176
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Verdoncho y Pardina: un caso de sinonimia
La Semana vitivinícola, Núm. 3469, pp. 470-473