Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Artículos (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2020
-
Actuaciones para aumentar la diversidad en repoblaciones forestales en la meseta norte
Revista Montes, Núm. 139, pp. 26-31
-
Adaptación de las estrategias de control frente a la agalaxia contagiosa a nivel de rebaño
Ganadería, Núm. 129, pp. 42-44
-
Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial
La Semana vitivinícola, Núm. 3574, pp. 1350-1354
-
Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial
La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2062-2065
-
Analysis of the phenolic composition and yield of ‘BRS Vitoria’ seedless table grape under different bunch densities using HPLC–DAD–ESI-MS/MS
Food Research International, Vol. 130
-
Co-existence of Inoculated Yeast and Lactic Acid Bacteria and Their Impact on the Aroma Profile and Sensory Traits of Tempranillo Red Wine
Fermentation, Vol. 6, Núm. 1
-
Comprehensive chemical and sensory assessment of wines made from white grapes of vitis vinifera cultivars albillo dorado and montonera del casar: a comparative study with airén
Foods, Vol. 9, Núm. 9
-
Effect of fermentation temperature on volatile compounds of Petit Verdot red wines from the Spanish region of La Mancha (central-southeastern Spain)
European Food Research and Technology, Vol. 246, Núm. 6, pp. 1153-1165
-
Effects of water stress on vegetative growth and ‘merlot’ grapevine yield in a semi-arid mediterranean climate
Horticulturae, Vol. 6, Núm. 4, pp. 1-18
-
Enfermedades de madera de vid y estrategias de control
Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 1040, pp. 56-60
-
Evaluation of six red grapevine cultivars inoculated with Neofusicoccum parvum
European Journal of Plant Pathology, Vol. 158, Núm. 3, pp. 811-815
-
Impact of oenological antioxidant substances on the formation of 1-hydroxyethyl radical and phenolic composition in SO2 free red wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 8, pp. 3401-3407
-
Influence of grape seeds on wine composition and astringency of Tempranillo, Garnacha, Merlot and Cabernet Sauvignon wines
Food Science and Nutrition, Vol. 8, Núm. 7, pp. 3442-3455
-
Influence of supplementing red wine with oak staves of various ellagitannin release potentials and different micro-oxygenation doses on wine colour and phenolic and volatile composition
Oeno One, Vol. 54, Núm. 3, pp. 497-511
-
Influence of supplementing red wine with oak staves of various ellagitannin release potentials and different micro-oxygenation doses on wine colour and phenolic and volatile composition
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 54, Núm. 3, pp. 497-511
-
Perfil aromático y sensorial de los vinos albillo real y albillo dorado
Enología del siglo XXI, Núm. 4, pp. 8-19
-
Perfil aromático y sensorial de los vinos albillo real y albillo dorado
Enólogos, Núm. 123, pp. 56-62
-
Potential of Different Natural Antioxidant Substances to Inhibit the 1-Hydroxyethyl Radical in SO2-Free Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1707-1713
-
Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos
La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2058-2061
-
Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos
La Semana vitivinícola, Núm. 3570, pp. 950-953