Artículos (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Actuaciones para aumentar la diversidad en repoblaciones forestales en la meseta norte

    Revista Montes, Núm. 139, pp. 26-31

  2. Adaptación de las estrategias de control frente a la agalaxia contagiosa a nivel de rebaño

    Ganadería, Núm. 129, pp. 42-44

  3. Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial

    La Semana vitivinícola, Núm. 3574, pp. 1350-1354

  4. Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial

    La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2062-2065

  5. Analysis of the phenolic composition and yield of ‘BRS Vitoria’ seedless table grape under different bunch densities using HPLC–DAD–ESI-MS/MS

    Food Research International, Vol. 130

  6. Co-existence of Inoculated Yeast and Lactic Acid Bacteria and Their Impact on the Aroma Profile and Sensory Traits of Tempranillo Red Wine

    Fermentation, Vol. 6, Núm. 1

  7. Comprehensive chemical and sensory assessment of wines made from white grapes of vitis vinifera cultivars albillo dorado and montonera del casar: a comparative study with airén

    Foods, Vol. 9, Núm. 9

  8. Effect of fermentation temperature on volatile compounds of Petit Verdot red wines from the Spanish region of La Mancha (central-southeastern Spain)

    European Food Research and Technology, Vol. 246, Núm. 6, pp. 1153-1165

  9. Effects of water stress on vegetative growth and ‘merlot’ grapevine yield in a semi-arid mediterranean climate

    Horticulturae, Vol. 6, Núm. 4, pp. 1-18

  10. Enfermedades de madera de vid y estrategias de control

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 1040, pp. 56-60

  11. Evaluation of six red grapevine cultivars inoculated with Neofusicoccum parvum

    European Journal of Plant Pathology, Vol. 158, Núm. 3, pp. 811-815

  12. Impact of oenological antioxidant substances on the formation of 1-hydroxyethyl radical and phenolic composition in SO2 free red wines

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 100, Núm. 8, pp. 3401-3407

  13. Influence of grape seeds on wine composition and astringency of Tempranillo, Garnacha, Merlot and Cabernet Sauvignon wines

    Food Science and Nutrition, Vol. 8, Núm. 7, pp. 3442-3455

  14. Influence of supplementing red wine with oak staves of various ellagitannin release potentials and different micro-oxygenation doses on wine colour and phenolic and volatile composition

    Oeno One, Vol. 54, Núm. 3, pp. 497-511

  15. Influence of supplementing red wine with oak staves of various ellagitannin release potentials and different micro-oxygenation doses on wine colour and phenolic and volatile composition

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 54, Núm. 3, pp. 497-511

  16. Perfil aromático y sensorial de los vinos albillo real y albillo dorado

    Enología del siglo XXI, Núm. 4, pp. 8-19

  17. Perfil aromático y sensorial de los vinos albillo real y albillo dorado

    Enólogos, Núm. 123, pp. 56-62

  18. Potential of Different Natural Antioxidant Substances to Inhibit the 1-Hydroxyethyl Radical in SO2-Free Wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 68, Núm. 6, pp. 1707-1713

  19. Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2058-2061

  20. Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3570, pp. 950-953