Publikationen, an denen er mitarbeitet Esteban García Romero (38)

2020

  1. Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial

    La Semana vitivinícola, Núm. 3574, pp. 1350-1354

  2. Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial

    La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2062-2065

  3. Analysis of the phenolic composition and yield of ‘BRS Vitoria’ seedless table grape under different bunch densities using HPLC–DAD–ESI-MS/MS

    Food Research International, Vol. 130

  4. Co-existence of Inoculated Yeast and Lactic Acid Bacteria and Their Impact on the Aroma Profile and Sensory Traits of Tempranillo Red Wine

    Fermentation, Vol. 6, Núm. 1

  5. Comprehensive chemical and sensory assessment of wines made from white grapes of vitis vinifera cultivars albillo dorado and montonera del casar: a comparative study with airén

    Foods, Vol. 9, Núm. 9

  6. Effect of fermentation temperature on volatile compounds of Petit Verdot red wines from the Spanish region of La Mancha (central-southeastern Spain)

    European Food Research and Technology, Vol. 246, Núm. 6, pp. 1153-1165

  7. Influence of supplementing red wine with oak staves of various ellagitannin release potentials and different micro-oxygenation doses on wine colour and phenolic and volatile composition

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 54, Núm. 3, pp. 497-511

  8. Perfil aromático y sensorial de los vinos albillo real y albillo dorado

    Enología del siglo XXI, Núm. 4, pp. 8-19

  9. Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3581, pp. 2058-2061

  10. Reducción de las dosis de sulfuroso en vinos blancos mediante la aplicación de CO2 en los mostos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3570, pp. 950-953

  11. Stilbenes in grapes and wines of Tannat, Marselan and Syrah from Uruguay

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 54, Núm. 1, pp. 27-36

2019

  1. Estudio comparativo del perfil químico de aroma de vinos de la variedad moscatel grano menudo y malvasía aromática de Castilla-La Mancha

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019