Esteban
García Romero
Publicaciones (166) Publicaciones de Esteban García Romero
2024
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Distinctive Role of Yeast Strain on Aromatic Profile of Wines Made from Minority Grape Cultivars: Chemical and Sensory Characterization of Aroma Components
New Advances in Saccharomyces (IntechOpen), pp. 79-100
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Seed and skin-derived flavanols in red wine: a study of Syrah, Marselan, and Tannat cultivars
European Food Research and Technology, Vol. 250, Núm. 3, pp. 845-857
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The Effects of a Saccharomyces cerevisiae Strain Overexpressing the Endopolygalacturonase PGU1 Gene on the Aminoacidic, Volatile, and Phenolic Compositions of Cabernet Sauvignon Wines
Fermentation, Vol. 10, Núm. 7
2023
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Características enológicas de dos cultivares genéticamente relacionados: Tempranillo y Benedicto
Enoviticultura, Núm. 81
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Comparación de las aptitudes enológicas de Moscatel de Grano Menudo, Moscatel Serrano y Airén
La Semana vitivinícola, Núm. 3653, pp. 2037-2041
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Influencia de diferentes estrategias de fermentación maloláctica sobre la duración del proceso y la calidad de vinos Tempranillo
La Semana vitivinícola, Núm. 3634, pp. 262-266
2022
2021
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Effects of the pre-fermentative addition of chitosan on the nitrogenous fraction and the secondary fermentation products of SO2-free red wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 3, pp. 1143-1149
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Effects of water stress on the phenolic compounds of ‘Merlot’ grapes in a semi-arid mediterranean climate
Horticulturae, Vol. 7, Núm. 7
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Empleo de la técnica “Check All That Apply (CATA)” para valorar el perfil sensorial de vinos blancos elaborados con cuatro variedades de uva identificadas recientemente en Castilla-La Mancha
Enología del siglo XXI, Núm. 5, pp. 16-22
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Genotypic variation in phenolic composition of novel white grape genotypes (Vitis vinifera L.)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 102
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Gestión de la energía en explotaciones porcinas de producción intensiva
MG Mundo ganadero, Año 32, Núm. 302, pp. 26-28
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Identification and quantification of phenolic composition from different species of Jabuticaba (Plinia spp.) by HPLC-DAD-ESI/MSn
Food chemistry, Vol. 355, pp. 129605
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Malolactic fermentation of tempranillo wines: Effects on chemical composition and sensory quality
Fermented and Distilled Alcoholic Beverages: A Technological, Chemical and Sensory Overview. Red Wines (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 53-77
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Retos de la I+D+I en el sector ganadero
MG Mundo ganadero, Año 32, Núm. 300, pp. 64-65
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Saturation of grape musts with CO2: A technique to reduce the use of SO2 in white wines
LWT, Vol. 152
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‘Marselan’ y ‘Cabernet Sauvignon’: dos cultivares cercanos que producen vinos de diferente perfil
Enoviticultura, Núm. 70
2020
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Adaptación de las estrategias de control frente a la agalaxia contagiosa a nivel de rebaño
Ganadería, Núm. 129, pp. 42-44
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Airén y Pedro Ximénez: vinos de diferente perfil sensorial
La Semana vitivinícola, Núm. 3574, pp. 1350-1354