Pedro Miguel
Izquierdo Cañas
Instituto de la Vid y el Vino de Castilla La Mancha
Ciudad Real, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de la Vid y el Vino de Castilla La Mancha (6)
2019
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Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3541, pp. 484-490
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Perfil aromático y sensorial de vinos ‘Moscatel de Grano Menudo’ y ‘Malvasía Aromática’
Enoviticultura, Núm. 60
2016
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Malolactic fermentation before or during wine aging in barrels
LWT - Food Science and Technology, Vol. 66, pp. 468-474
2015
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Cultivos mixtos de "Saccharomyces cerevisiae": implantación y calidad de los vinos obtenidos
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2014
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Influence of sequential inoculation of Wickerhamomyces anomalus and Saccharomyces cerevisiae in the quality of red wines
European Food Research and Technology, Vol. 239, Núm. 2, pp. 279-286
2011
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Enhancement of flavour properties in wines using sequential inoculations of non-Saccharomyces (Hansenula and Torulaspora) and Saccharomyces yeast starter
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 50, Núm. 4, pp. 177-182