Adela
Mena Morales
Instituto de la Vid y el Vino de Castilla La Mancha
Ciudad Real, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de la Vid y el Vino de Castilla La Mancha (6)
2019
-
Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3541, pp. 484-490
-
Perfil aromático y sensorial de vinos ‘Moscatel de Grano Menudo’ y ‘Malvasía Aromática’
Enoviticultura, Núm. 60
-
Systematic study of hydroxyl radical production in white wines as a function of chemical composition
Food Chemistry, Vol. 288, pp. 377-385
2016
-
Malolactic fermentation before or during wine aging in barrels
LWT - Food Science and Technology, Vol. 66, pp. 468-474
2015
-
Cultivos mixtos de "Saccharomyces cerevisiae": implantación y calidad de los vinos obtenidos
Enología 2.015: innovación vitivinícola
2012
-
Identification and relationships of grapevine cultivars authorized for cultivation in Castilla La Mancha (Spain)
American Journal of Enology and Viticulture