Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2014

  1. Aromatic compounds released from natural precursors by selected Oenococcus oeni strains during malolactic fermentation

    European Food Research and Technology, Vol. 240, Núm. 3, pp. 609-618

  2. El linaje del Tempranillo

    I Jornada del Grupo de Viticultura y Enología: Comunicaciones, Logroño, 19 y 20 de noviembre, 2014

  3. Estudio comparativo de la composición de vinos tintos elaborados a distintas temperaturas de fermentación / maceración

    Enoviticultura, Núm. 29, pp. 6-13

  4. Immobilization of β-Glucosidase and Its Application for Enhancement of Aroma Precursors in Muscat Wine

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 7, Núm. 5, pp. 1381-1392

  5. Influence of sequential inoculation of Wickerhamomyces anomalus and Saccharomyces cerevisiae in the quality of red wines

    European Food Research and Technology, Vol. 239, Núm. 2, pp. 279-286

  6. Recovery, identification and relationships by microsatellite analysis of ancient grapevine cultivars from Castilla-La Mancha: the largest wine growing region in the world

    Genetic Resources and Crop Evolution, Vol. 61, Núm. 3, pp. 625-637

  7. Respuesta de la vid a la aplicación de "DECCOSHIELD"

    I Jornada del Grupo de Viticultura y Enología: Comunicaciones, Logroño, 19 y 20 de noviembre, 2014

  8. Screening the phenolic composition of the wide diversity of autochthonous grape cultivars from la mancha (Spain)

    Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 135-164