Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Artículos (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3507, pp. 1999-2002
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2187-2190
-
Contribución de las variedades minoritarias a la diferenciación de los vinos blancos de Rioja
Enoviticultura, Núm. 47, pp. 4-13
-
Improved method for the extraction and chromatographic analysis on a fused-core column of ellagitannins found in oak-aged wine
Food Chemistry, Vol. 226, pp. 23-31
-
Isabel red wines produced from grape pre-drying and submerged cap winemaking: A phenolic and sensory approach
LWT - Food Science and Technology, Vol. 81, pp. 58-66
-
Mapeo proyectivo (Napping) en el "coupage" de vinos blancos
La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2228-2231
-
Mapeo proyectivo (Napping) en el "coupage" de vinos blancos
La Semana vitivinícola, Núm. 3493, pp. 518-521
-
Oxygen consumption rates by different oenological tannins in a model wine solution
Food Chemistry, Vol. 234, pp. 26-32
-
Storage stability of phenolic compounds in powdered BRS Violeta grape juice microencapsulated with protein and maltodextrin blends
Food Chemistry, Vol. 214, pp. 308-318