Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
-
Characterization of the grapevine cultivar 'Moravia (Vitis vinifera, L.) by means of morphological descriptors and molecular markers
Acta Horticulturae
-
Complexity of VEGF responses in skin carcinogenesis revealed through ex vivo assays based on a VEGF-A null mouse keratinocyte cell line
Journal of Investigative Dermatology, Vol. 129, Núm. 3, pp. 730-741
-
Composición fenólica característica de uva y vino de la variedad Garnacha Tintorera
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Efecto del peso de la canal sobre la calidad de la carne de "chivo lechal malagueño"
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 1, pp. 28-35
-
Effect of water restriction (measured by integrals of leaf water potentials) and production on the colour parameters of cv. Merlot (vitis vinífera L.) wines
Le Progrès agricole et viticole, Año 126, Núm. 8, pp. 189-192
-
Flavonol 3-O-glycosides series of Vitis vinifera Cv. Petit Verdot red wine grapes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 209-219
-
Hongos asociados a las enfermedades de madera de vid en la variedad Syrah en Castilla-La Mancha
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 35, Núm. 4, pp. 585-593
-
Impact of the vine water status on the berry and seed phenolic composition of 'Merlot' (Vitis vinifera L.) cultivated in a warm climate: Consequence for the style of wine
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 48, Núm. 1, pp. 7-9