Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Artículos (6) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
-
Complexity of VEGF responses in skin carcinogenesis revealed through ex vivo assays based on a VEGF-A null mouse keratinocyte cell line
Journal of Investigative Dermatology, Vol. 129, Núm. 3, pp. 730-741
-
Efecto del peso de la canal sobre la calidad de la carne de "chivo lechal malagueño"
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 1, pp. 28-35
-
Effect of water restriction (measured by integrals of leaf water potentials) and production on the colour parameters of cv. Merlot (vitis vinífera L.) wines
Le Progrès agricole et viticole, Año 126, Núm. 8, pp. 189-192
-
Flavonol 3-O-glycosides series of Vitis vinifera Cv. Petit Verdot red wine grapes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 209-219
-
Hongos asociados a las enfermedades de madera de vid en la variedad Syrah en Castilla-La Mancha
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 35, Núm. 4, pp. 585-593
-
Impact of the vine water status on the berry and seed phenolic composition of 'Merlot' (Vitis vinifera L.) cultivated in a warm climate: Consequence for the style of wine
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 48, Núm. 1, pp. 7-9