Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Artículos (6) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2000
-
Chemical and sensory changes in white wines fermented in the presence of oak chips
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 1, pp. 23-32
-
Desarrollo de las fermentaciones malolácticas en vinos de Castilla- La Mancha
La Semana vitivinícola, Núm. 2801, pp. 1238-1241
-
Effects of injected volume and applied voltage on column efficiency in capillary electrochromatography with open tubular columns of 10 μ i.d.
HRC Journal of High Resolution Chromatography, Vol. 23, Núm. 5, pp. 373-378
-
Effects of injected volume and applied voltage on column efficiency in capillary electrochromatography with open tubular columns of 10 μm i.d
Journal of Separation Science, Vol. 23, Núm. 5, pp. 373-378
-
Identificación de Bacterias Lácticas en mostos y vinos de Castilla-La Mancha
Viticultura enología profesional, Núm. 70, pp. 44-49
-
Influence of mobile phase composition on electroosmotic flow velocity, solute retention and column efficiency in open-tubular reversed-phase capillary electrochromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 869, Núm. 1-2, pp. 329-337