Centro de investigación
Centro de Investigación, Experimentación y Servicios del Champiñón
Artículos (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2022
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Application of Spent Sun Mushroom Substrate in Substitution of Synthetic Fertilizers at Maize Topdressing
Agronomy, Vol. 12, Núm. 11
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Contribución al conocimiento del género Morchella Dill ex Pers.: fr. en la provincia de Albacete y áreas próximas
Sabuco: Revista de estudios albacetenses, Núm. 16, pp. 103-130
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Development of Seed-Oil Based Dried Sausages, Considering Physicochemical and Nutritional Quality and the Role of Food Neophobia
Nutrients, Vol. 14, Núm. 15
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Elaboración y caracterización de hamburguesas de carne de cordero manchego funcionales
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 305, pp. 83-96
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Influence of strains and environmental cultivation conditions on the bioconversion of ergosterol and vitamin D2 in the sun mushroom
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 4, pp. 1699-1706
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Population dynamics of Megaselia halterata (Diptera: Phoridae) in Spanish mushroom crops
International Journal of Pest Management
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Spent mushroom substrate is capable of physisorption-chemisorption of CO2
Environmental Research, Vol. 204