Sergio
Gómez Alonso
Publicaciones en las que colabora con Sergio Gómez Alonso (12)
2021
-
Effects of water stress on the phenolic compounds of ‘Merlot’ grapes in a semi-arid mediterranean climate
Horticulturae, Vol. 7, Núm. 7
-
Empleo de la técnica “Check All That Apply (CATA)” para valorar el perfil sensorial de vinos blancos elaborados con cuatro variedades de uva identificadas recientemente en Castilla-La Mancha
Enología del siglo XXI, Núm. 5, pp. 16-22
-
Genotypic variation in phenolic composition of novel white grape genotypes (Vitis vinifera L.)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 102
2020
2019
-
First chemical and sensory characterization of Moribel and Tinto Fragoso wines using HPLC-DAD-ESI-MS/MS, GC-MS, and Napping® techniques: comparison with Tempranillo
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 5, pp. 2108-2123
-
Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3541, pp. 484-490
-
Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 1997-2002
-
Phenolic compounds profile of different berry parts from novel Vitis vinifera L. red grape genotypes and Tempranillo using HPLC-DAD-ESI-MS/MS: A varietal differentiation tool
Food Chemistry, Vol. 295, pp. 350-360
2017
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3507, pp. 1999-2002
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2187-2190
2014
-
Screening the phenolic composition of the wide diversity of autochthonous grape cultivars from la mancha (Spain)
Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 135-164
2007
-
Anthocyanin profile of Spanish Vitis vinifera L. red grape varieties in danger of extinction
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 13, Núm. 3, pp. 150-156