Isidro
Hermosín Gutiérrez
Publicaciones en las que colabora con Isidro Hermosín Gutiérrez (9)
2021
-
Genotypic variation in phenolic composition of novel white grape genotypes (Vitis vinifera L.)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 102
2020
2019
-
First chemical and sensory characterization of Moribel and Tinto Fragoso wines using HPLC-DAD-ESI-MS/MS, GC-MS, and Napping® techniques: comparison with Tempranillo
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 5, pp. 2108-2123
-
Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3541, pp. 484-490
-
Moribel y Tempranillo: variedades afines con personalidad distinta
La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 1997-2002
-
Phenolic compounds profile of different berry parts from novel Vitis vinifera L. red grape genotypes and Tempranillo using HPLC-DAD-ESI-MS/MS: A varietal differentiation tool
Food Chemistry, Vol. 295, pp. 350-360
2017
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3507, pp. 1999-2002
-
Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2187-2190
2014
-
Screening the phenolic composition of the wide diversity of autochthonous grape cultivars from la mancha (Spain)
Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 135-164