Universidad de Castilla-La Mancha-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (18)

2024

  1. Seed and skin-derived flavanols in red wine: a study of Syrah, Marselan, and Tannat cultivars

    European Food Research and Technology, Vol. 250, Núm. 3, pp. 845-857

2022

  1. Agronomic Response of 13 Spanish Red Grapevine (Vitis vinifera L.) Cultivars under Drought Conditions in a Semi-Arid Mediterranean Climate

    Agronomy, Vol. 12, Núm. 10

  2. Semejanzas agronómicas entre diferentes variedades de las "familias" Garnacha y Velasco cultivadas en condiciones de sequía en La Mancha

    IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña

2018

  1. Vine-Shoot Tannins: Effect of Post-pruning Storage and Toasting Treatment

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 66, Núm. 22, pp. 5556-5562

2017

  1. Caracterización de cinco genotipos relictos de vid, localizados en CLM

    La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2187-2190

2016

  1. Malolactic fermentation before or during wine aging in barrels

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 66, pp. 468-474