Control of Brettanomyces and acetic acid bacteria in wine with a kaolin silvercomplex

  1. Rosa López 1
  2. Pedro Miguel Izquierdo-Cañas 1
  3. Esteban García-Romero 1
  4. Santiago Mínguez-Sanz 1
  5. Pascal Chatonnet 1
  6. Antonio Palacios-García 1
  7. Pilar Santamaría 1
  8. Lucía González-Arenzana 1
  9. Ana Puig-Pujol 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de laVid y del Vino (Gobierno de La Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja); Instituto Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario y Forestal de Castilla La Mancha; Instituto Regional de Investigación y Desarrollo Agroalimentario y Forestal de Castilla-La Mancha; CERPTA-Facultad de Veterinaria, Universidad Autónoma de Barcelona; Laboratoire Excell, Francia; Laboratorios Excell, España; Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de La Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
Libro:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Año de publicación: 2018

Páginas: 110

Congreso: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Tipo: Aportación congreso