Publicaciones (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2007

  1. Anthocyanin profile of Spanish Vitis vinifera L. red grape varieties in danger of extinction

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 13, Núm. 3, pp. 150-156

  2. Caracterización de cepas de Oenococcus aisladas de la fermentación maloláctica de vinos tintos cencibel elaborados en Castilla-La Mancha: diseño de un cultivo iniciador

    Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola

  3. Efecto del estrés hídrico sobre la eficacia de la utilización del agua en c.v. Merlot ( Vitis vinifera L.)

    Viticultura enología profesional, Núm. 111, pp. 19-22

  4. Flavonol profiles of Vitis vinifera red grapes and their single-cultivar wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 992-1002

  5. Genetic characterization of grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars from Castilla la Mancha (Spain) using microsatellite markers

    Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 46, Núm. 3, pp. 126-130

  6. HPLC analysis of diverse grape and wine phenolics using direct injection and multidetection by DAD and fluorescence

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 20, Núm. 7, pp. 618-626

  7. Morphological and Molecular Characterization of Grapevine Accessions Known as Moravia/o (Vitis vinifera L.)

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 58, Núm. 4, pp. 544-547

  8. Morphological and molecular characterization of grapevine accessions known as Moravia/o (Vitis vinifera L.)

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 58, Núm. 4, pp. 544-547

  9. Producción de acidez volátil y degradación de ácido cítrico por cepas de Oenococus oeni aisladas de la fermentación maloláctica espontánea de vinos Cencibel elaborados en Castilla - La Mancha

    Viticultura enología profesional, Núm. 111, pp. 37-43

  10. Simultaneous HPLC analysis of biogenic amines, amino acids, and ammonium ion as aminoenone derivatives in wine and beer samples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 608-613

  11. Stabilization of dopamine in nanosilica sol-gel matrix to be used as a controlled drug delivery system

    Journal of Non-Crystalline Solids, Vol. 353, Núm. 8-10, pp. 987-989