Centro de investigación
Instituto de la Vid y el Vino de CLM
Artículos (9) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
Behaviour during Malolactic Fermentation of Three Strains of Oenococcus oeni used as direct Inoculation and Acclimatisation Cultures
South african journal of enology and viticulture, Vol. 34, Núm. 1, pp. 1-9
-
Behaviour during malolactic fermentation of three strains of oenococcus oeni used as direct inoculation and acclimatisation cultures
South African Journal of Enology and Viticulture, Vol. 34, Núm. 1, pp. 1-9
-
Bioaccumulation of mineral elements in grapevine varieties cultivated in "La Mancha"
Journal of Plant Nutrition and Soil Science, Vol. 176, Núm. 6, pp. 843-850
-
Chromatic characteristics and color-related phenolic composition of Brazilian young red wines made from the hybrid grape cultivar BRS Violeta ("BRS Rúbea"×"IAC 1398-21")
Food Research International, Vol. 54, Núm. 1, pp. 33-43
-
Evolución de los principales metabolitos de la fermentación maloláctica en vinos con niveles residuales de ácido málico
Enoviticultura, Núm. 23, pp. 18-24
-
Identificación varietal mediante marcadores microsatélites en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3413, pp. 2046-2051
-
Identificación varietal mediante marcadores microsatélites en CLM
La Semana vitivinícola, Núm. 3410, pp. 1798-1803
-
Vidueños autorizados en Castilla-La Mancha
La Semana vitivinícola, Núm. 3413, pp. 2022-2029
-
Vidueños autorizados en Castilla-La Mancha: comportamiento fenológico y productivo
La Semana vitivinícola, Núm. 3398, pp. 518-524