Centro de investigación
Centro de Investigación, Experimentación y Servicios del Champiñón
Artículos (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2014
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Adaptabilidad de cepas brasileñas de Agaricus subrufescens Peck a la fructificación sobre diferentes capas de cobertura en cultivo comercial
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 31, Núm. 2, pp. 125-130
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Control of Phytophthora capsici and Phytophthora parasitica on pepper (Capsicum annuum L.) with compost teas from different sources, and their effects on plant growth promotion
Phytopathologia Mediterranea, Vol. 53, Núm. 2, pp. 216-228
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Control of dry bubble disease (Lecanicillium fungicola) in button mushroom (Agaricus bisporus) by spent mushroom substrate tea
European Journal of Plant Pathology, Vol. 138, Núm. 4, pp. 711-720
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Effect of cultivation practices on the β-glucan content of Agaricus subrufescens basidiocarps
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 1, pp. 41-49
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Entomopathogenic nematodes for the control of phorid and sciarid flies in mushroom crops
Pesquisa Agropecuaria Brasileira, Vol. 49, Núm. 1, pp. 11-17