Centro de investigación
Centro de Investigación, Experimentación y Servicios del Champiñón
Publicaciones (6) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
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Application of the hazard analysis and critical control point (HACCP)system on the mushroom processing line for fresh consumption
Italian Journal of Food Science, Vol. 23, Núm. 2, pp. 126-135
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Cultivo de setas "Pleurotus"
Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 9, pp. 41-48
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Evaluation of harvested mushrooms and viability of Agaricus bisporus growth using casing materials made from spent mushroom substrate
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 4, pp. 787-792
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First report of cladobotryum mycophilum causing cobweb on cultivated king oyster mushroom in spain
Plant Disease
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Improving the quality of grape seed oil by maceration with grinded fresh grape seeds
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 113, Núm. 10, pp. 1266-1272
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Reutización de sustratos postcultivo de hongos comestibles en el cultivo de Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
I Jornadas Doctorales de Castilla-La Mancha (Resúmenes de Comunicaciones): el doctorado: impacto social y futuro profesional. Ciudad-Real, 2 de febrero 2011 (Ciudad-Real : Universidad de Castilla-La Mancha, 2011), pp. 112