Artículos (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. Drying temperature and extraction method influence physicochemical and sensory characteristics of pistachio oils

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 5, pp. 684-691

  2. Eficacia del insecticida triflumuron en el control de las moscas del champiñón

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 111, Núm. 2, pp. 99-108

  3. Olive oils from Campos de Hellin (Spain) exhibit significant varietal differences in fatty acid composition, sterol fraction, and oxidative stability

    European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 117, Núm. 7, pp. 967-975

  4. Reutilización del sustrato degradado de Pleurotus ostreatus mediante la suplementación con salvado de trigo y el suplemento comercial Calprozime® parámetros cuantitativos

    Agronomia Colombiana, Vol. 33, Núm. 2, pp. 261-270

  5. Tolerance to Lecanicillium fungicola and yield of Agaricus bisporus strains used in Brazil

    Scientia Horticulturae, Vol. 190, pp. 117-122