Centro de investigación
Centro de investigación Agroambiental "El Chaparrillo"
Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
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Bioaccessibility of pb from ammunition in game meat is affected by cooking treatment
PLoS ONE, Vol. 6, Núm. 1
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Caracterización aromática de la variedad Tempranillo de la D.O.C. Rioja a través del análisis químico y sensorial de los vinos: Proyecto Tempranillo (II)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 428, pp. 75-82
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Determination of the uptake and translocation of nitrogen applied at different growth stages of a melon crop (Cucumis melo L.) using 15N isotope
Scientia Horticulturae, Vol. 130, Núm. 3, pp. 541-550
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Dinâmica do crescimento e da produtividade do melão em resposta ao fertilizante nitrogenado
Scientia Agricola, Vol. 68, Núm. 2, pp. 191-199
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Effects of lead exposure on oxidative stress biomarkers and plasma biochemistry in waterbirds in the field
Environmental Research, Vol. 111, Núm. 4, pp. 530-538
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El Alto Guadiana, una cuenca necesitada de ayuda
Vida rural, Núm. 328, pp. 16-20
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Identifying sources of Pb exposure in waterbirds and effects on porphyrin metabolism using noninvasive fecal sampling
Environmental Science and Technology, Vol. 45, Núm. 14, pp. 6153-6159
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Interactions between endogenous and dietary antioxidants against Pb-induced oxidative stress in wild ungulates from a Pb polluted mining area
Science of the Total Environment, Vol. 409, Núm. 14, pp. 2725-2733
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Proyecto Tempranillo (I): Caracterización gustativa de la Tempranillo de la D.O.Ca. Rioja
La Semana vitivinícola, Núm. 3360, pp. 1686-1692
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Recuperación y conservación de cultivares tradicionales de melón castellano-manchego
Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 30, Núm. 347, pp. 207-213
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Use of grit supplements by waterbirds: An experimental assessment of strategies to reduce lead poisoning
European Journal of Wildlife Research, Vol. 57, Núm. 3, pp. 475-484
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Water relations of pistachio (Pistacia vera L.) as affected by phenological stages and water regimes
Scientia Horticulturae, Vol. 128, Núm. 4, pp. 415-422