Artículos (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. Bioaccessibility of pb from ammunition in game meat is affected by cooking treatment

    PLoS ONE, Vol. 6, Núm. 1

  2. Caracterización aromática de la variedad Tempranillo de la D.O.C. Rioja a través del análisis químico y sensorial de los vinos: Proyecto Tempranillo (II)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 428, pp. 75-82

  3. Determination of the uptake and translocation of nitrogen applied at different growth stages of a melon crop (Cucumis melo L.) using 15N isotope

    Scientia Horticulturae, Vol. 130, Núm. 3, pp. 541-550

  4. Dinâmica do crescimento e da produtividade do melão em resposta ao fertilizante nitrogenado

    Scientia Agricola, Vol. 68, Núm. 2, pp. 191-199

  5. Effects of lead exposure on oxidative stress biomarkers and plasma biochemistry in waterbirds in the field

    Environmental Research, Vol. 111, Núm. 4, pp. 530-538

  6. El Alto Guadiana, una cuenca necesitada de ayuda

    Vida rural, Núm. 328, pp. 16-20

  7. Identifying sources of Pb exposure in waterbirds and effects on porphyrin metabolism using noninvasive fecal sampling

    Environmental Science and Technology, Vol. 45, Núm. 14, pp. 6153-6159

  8. Interactions between endogenous and dietary antioxidants against Pb-induced oxidative stress in wild ungulates from a Pb polluted mining area

    Science of the Total Environment, Vol. 409, Núm. 14, pp. 2725-2733

  9. Proyecto Tempranillo (I): Caracterización gustativa de la Tempranillo de la D.O.Ca. Rioja

    La Semana vitivinícola, Núm. 3360, pp. 1686-1692

  10. Recuperación y conservación de cultivares tradicionales de melón castellano-manchego

    Agrícola vergel: Fruticultura, horticultura, floricultura, Año 30, Núm. 347, pp. 207-213

  11. Use of grit supplements by waterbirds: An experimental assessment of strategies to reduce lead poisoning

    European Journal of Wildlife Research, Vol. 57, Núm. 3, pp. 475-484

  12. Water relations of pistachio (Pistacia vera L.) as affected by phenological stages and water regimes

    Scientia Horticulturae, Vol. 128, Núm. 4, pp. 415-422