Centro de investigación
Centro de investigación Agroambiental "El Chaparrillo"
Artículos (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
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'H5', an Almagro-type pickling eggplant with high yield and reduced Prickliness
HortScience, Vol. 44, Núm. 7, pp. 2017-2019
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Avian digestive tract simulation to study the effect of grit geochemistry and food on Pb shot bioaccessibility
Environmental Science and Technology, Vol. 43, Núm. 24, pp. 9480-9486
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Deficit irrigation without reducing yield or nut splitting in pistachio (Pistacia vera cv Kerman on Pistacia terebinthus L.)
Agricultural Water Management, Vol. 96, Núm. 1, pp. 12-22
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Distinguishing a protected geographical indication vegetable (Almagro eggplant) from closely related varieties with selected morphological traits and molecular markers
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 89, Núm. 2, pp. 320-328
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El mercado de la aceituna de mesa en España
Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 918, pp. 356-361
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Obtención de una huella genética de la berenjena de Almagro
Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 211, pp. 12-15
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Olive da mensa, analisi del mercato spagnolo
Olivo & olio, Vol. 12, Núm. 3, pp. 24-28
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Yield and quality of melon grown under different irrigation and nitrogen rates
Agricultural Water Management, Vol. 96, Núm. 5, pp. 866-874